Άρης: Ξεκαθαρίζει για Γκάνεα

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Γκάνεα

Ο Ρουμάνος αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στο γόνατο, χωρίς, πάντως, η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Κριστιάν Γκάνεα στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο χθεσινό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Λούμορ να παίρνει τη θέση του.

Ο Ρουμάνος αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και το μέγεθος του τραυματισμού του.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό και εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα προλάβει το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μπούργος περιμένει και αυτός με αγωνία τα καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή του, καθώς διανύει περίοδο φόρμας το τελευταίο χρονικό διάστημα και καλύπτει με επιτυχία το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού με τις προωθήσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ