Ξέσπασμα Καρυπίδη: «Ούτε η δολοφονία του Άλκη μπόρεσε να αποβάλλει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία» (pic)

Ξέσπασμα Καρυπίδη: «Ούτε η δολοφονία του Άλκη μπόρεσε να αποβάλλει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία» (pic)

Οργισμένη ανάρτηση από τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά την ενέδρα στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Κ17 του Άρη.

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας, με την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα νεαρών το πούλμαν της Κ17 του Άρη στον Βόλο.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης, ξέσπασε στα social media, αδυνατώντας να πιστέψει πως μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, κάποιοι εξακολουθούν να μην βάζουν μυαλό.

Δείτε την ανάρτηση του Καρυπίδη:

«Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκε σήμερα η αποστολή της Κ17 στον Βόλο, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ΠΑΟΚ καταδεικνύει πως υπάρχουν ακόμη αρρωστημένα μυαλά στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ούτε η δολοφονία του Άκη μπόρεσε να αποβάλει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία από το ποδόσφαιρο. Κρίμα. Είναι ευτύχημα που η ενέδρα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές στο λεωφορείο της ομάδας και δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί ή μέλος της αποστολής μας όμως το σοκ που υπέστησαν τα παιδιά της Κ17 ήταν μεγάλο. Ελπίζουμε η Αστυνομία να συλλάβει τους δράστες. Είναι θλιβερό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων, που φαντάζονται αλλιώς το δικό τους μέλλον και το ποδόσφαιρο. Είναι καθήκον μας να τους προστατέψουμε κι αυτό ακριβώς θα κάνει η ΠΑΕ Άρης, όπως είμαστε σίγουροι θα κάνουν και όλες οι υγιείς φωνές και δυνάμεις του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας. Πρέπει να τους αποβάλλουμε εδώ και τώρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ