Ο Μελισσανίδης έκανε το τραπέζι στον Κριχόβιακ – Τι είπαν, πού έγινε

Ο Μελισσανίδης έκανε το τραπέζι στον Κριχόβιακ – Τι είπαν, πού έγινε

Το βράδυ της Τρίτης ο Πολωνός μέσος δείπνισε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ – Τι ειπώθηκε και που έγινε το δείπνο.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, με τον Πολωνό να δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20/3, 19:03) για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Πολωνός μέσος μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε στους Κιτρινόμαυρους και στη συνέχεια βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα. Μετά την αποχώρησή του από το «Σεραφείδειο», το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Αγιά Σοφιά», ενώ το βράδυ δείπνισε μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα και το αφεντικό της ΑΕΚ να καλωσορίζει τον διεθνή χαφ στην Ενωση.

O Γκρέγκορζ Κριχόβιακ γνώρισε από κοντά τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνάντηση που είχαν του εξέφρασε την επιθυμία του να μπει άμεσα στις προπονήσεις και να βοηθήσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα πλέι οφ.

Ο 32χρονος χαφ δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, με τον έμπειρο άσο να μετράει πλέον αντίστροφα για την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ