ΑΕΚ: Πήρε γεύση και από «Αγιά Σοφιά» ο Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Πήρε γεύση και από «Αγιά Σοφιά» ο Κριχόβιακ

Η πρώτη μέρα ως ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με επίσκεψη και ξενάγηση στην «Αγιά Σοφιά» για τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατότητα που τους έδωσε το έκτακτο μεταγραφικό παράθυρο ελέω του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία και έφεραν στην Ελλάδα τον Πολωνό χαφ για το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Η Τρίτη (15/3) ήταν ημέρα Κριχόβιακ για την ΑΕΚ, με τον 32χρονο άσο να ξεκινά από το πρωί με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να μεταβαίνει στα Σπάτα και στο «Σεραφείδειο» για την παρουσίασή του από τη νέα του ομάδα. Μάλιστα, με το τέλος των διαδικαστικών δεν έχασε χρόνο και παρά το ρεπό της ομάδας, πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα. Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να γνωρίσει και τους νέους του συμπαίκτες, ξεκινώντας υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την αποχώρησή του από τα Σπάτα ωστόσο, ο Κριχόβιακ πήρε μία γεύση και από την «Αγιά Σοφιά». Ο διεθνής χαφ επισκέφθηκε τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου οι άνθρωποι της ομάδας τον ξενάγησαν στο νέο γήπεδο, με τον ίδιο να μένει εντυπωσιασμένος από όσα είδε. Για να μπορέσει βέβαια να παίξει εκεί, θα πρέπει να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα και μετά το καλοκαίρι, κάτι για το οποίο είναι ακόμα νωρίς να γίνει κουβέντα βέβαια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ