«Ο ΠΑΟΚ στο κόλπο για Βιτάο»

«Ο ΠΑΟΚ στο κόλπο για Βιτάο»

Ο 22χρονος αμυντικός Βιτάο φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη, σε συνδυασμό με το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε για ξένους παίκτες στα πρωταθλήματα της Ουκρανίας και της Ρωσίας, έχει αλλάξει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά παρακολουθεί την αγορά στις δυο αυτές χώρες που βρίσκονται στη… δίνη του πολέμου και φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον Βιτάο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, στη Βραζιλία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν μάλιστα καταθέσει πρόταση για το δανεισμό του παίκτη του μέχρι το τέλος του 2022 με οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοσέ Μπότο εργάστηκε για 3 χρόνια στην Σαχτάρ και γνωρίζει καλά τον διεθνή με τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας κεντρικό αμυντικό, με τα ΜΜΕ στη χώρα του καφέ να τονίζουν πως ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι το κλειδί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Βιτάο είναι στόπερ ύψους 1,85 και στη φετινή σεζόν έκανε 15 παιχνίδια με τη Σαχτάρ, αγωνιζόμενος μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο του εκτός έδρας αγώνα με την Ίντερ για τους ομίλους του Champions League.

Ήταν παρών ως βασικός στα τέσσερα ματς της ομάδας του στα προκριματικά της διοργάνωσης κόντρα στην Γκενκ και τη Μονακό. Τελευταίο παιχνίδι του ήταν εκείνο του Πρωταθλήματος κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα στις 7 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ