Καζάνας: «Προσπαθήσαμε πολύ παρά τις δυσκολίες, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Καζάνας: «Προσπαθήσαμε πολύ παρά τις δυσκολίες, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Καζάνας μετά την ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα Κ17 του Άρη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα Κ17 του Άρη κατά τη διάρκεια της σεζόν στάθηκε ο Κώστας Καζάνας μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρις ενός σημείου, όμως στο φινάλε μίλησε η έλλειψη δυνάμεων.

«Ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή, προσπαθήσαμε παρά πολύ όλη την χρονιά με πολλές δυσκολίες να συγκρoτήσουμε την ομάδα και τα καταφέραμε. Ελέγξαμε το σημερινό παιχνίδι μέχρι ένα σημείο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να γίνει απειλητική. Το καταφέραμε μέχρι να μείνουμε από δυνάμεις, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντίπαλους ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Τέλος, μίλησε για την επόμενη μέρα αυτών των παιδιών στο ποδόσφαιρο: «Θα πρέπει να κάνουν πολύ υπομονή, να έχουν αρκετή επιμονή. Θα πρέπει να μην τα παρατήσουν γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χώρος, με πολλά προβλήματα. Συνήθως έχει πιο πολλές λύπες από χαρές, οπότε θα πρέπει να έχουν δυνατούς χαρακτήρες. Πολλά παιδιά απ’ αυτά που είδαμε σήμερα, πιστεύω πως θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ