ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Νεστορίδη που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Νεστορίδη που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Ο γιός του θρύλου της ΑΕΚ με ανάρτηση του στα social media, έκανε γνωστό οτι μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά και πως ο πατέρας του δεν χρειάζεται οξυγόνο. Στο πλευρό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και η μπασκετική ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης, νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο «Σωτήρια», καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, καθώς την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Γιώργος και αμέσως όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό της οικογένειας Νεστορίδη.

Μάλιστα με νέα ανάρτησή του, ο γιος του Γιώργος έκανε γνωστό ότι μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι μέχρι στιγμής ο πατέρας μου δεν έχει χρειαστεί οξυγόνο… πάμε καλά!!! Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Γιώργος Νεστορίδης.

Στο πλευρό του θρύλου της ποδοσφαιρικής ομάδας, δήλωσε και το μπασκετικό τμήμα της Ένωσης, το οποίο μέσω ανάρτησης του στα social media έστειλε τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

«Περαστικά, τεράστιε Κώστα Νεστορίδη…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Τα συμπτώματα του Κώστα Νεστορίδη είναι σχετικά ήπια, όμως ο πυρετός που ανέβασε προκάλεσε την έντονη ανησυχία και λόγω της ηλικίας του, καθώς την περασμένη Τρίτη έκλεισε τα 92 και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λαμβάνει την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα από την εξειδικευμένη κλινική του νοσοκομείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ