ΑΕΚ: Πήρε άδεια το «Σεραφείδειο» και γίνεται έδρα της Β’ ομάδας (Pic)

ΑΕΚ: Πήρε άδεια το «Σεραφείδειο» και γίνεται έδρα της Β’ ομάδας (Pic)

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ αφού το νέο γήπεδο των Σπάτων πήρε άδεια από την Περιφέρεια και πλέον η ομάδα Β' μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν έδρα της.

Σπουδαία νέα για την ΑΕΚ! Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση, η Περιφέρεια Αττικής χορήγησε την άδεια για το «Σεραφείδειο» το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και να φιλοξενήσει κανονικά και κόσμο στις κερκίδες του.

Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο των Σπάτων θα αποτελέσει τη μόνιμη πλέον έδρα της ομάδας Β’, η οποία θα δώσει για τελευταία φορά εντός έδρας παιχνίδι στη Ριζούπολη, το Σάββατο (19/3) με τη Ζάκυνθο και από το επόμενο παιχνίδι που θα είναι γηπεδούχος θα παίζει στα Σπάτα. Το συγκεκριμένο γήπεδο μάλιστα θα αποτελεί τη δεύτερη έδρα της πρώτης ομάδας από τη νέα σεζόν, όταν και η ΑΕΚ θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Παρ’ ότι η Περιφέρεια δίνει το ελεύθερο για παρουσία κόσμου, επειδή ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθεί το «Σεραφείδειο» για επίσημο παιχνίδι και μάλιστα επιπέδου Super League 2, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της ΑΕΚ, για τον τρόπο δηλαδή που θα επιλέξει να ανοίξει το γήπεδο και τις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το Σεραφείδειο γήπεδο στα Σπάτα θα αποτελέσει την έδρα της ΑΕΚ Β από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Super League 2 (μετά το αυριανό ματς αγώνα με τη Ζάκυνθο, που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη), μετά την αδειοδότηση, την οποία έλαβε η εγκατάσταση από την Περιφέρεια Αττικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ