Ολυμπιακός Β’: Με Ανδρούτσο στην Βέροια

Ολυμπιακός Β’: Με Ανδρούτσο στην Βέροια

Ο Ολυμπιακός Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Βέροια, με τον Ανδρούτσο να βρίσκεται στην αποστολή – Αναλυτικά οι επιλογές του Ιμπαγάσα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια (19/3, 14:45) για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στην πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, όπως είναι οι Ανδρούτσος, Τζολάκης και Σουρλής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται για τελευταία φορά στο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο τη Βέροια (19/3, 14:45, ΕΡΤ Sports).

Αναλυτικά η αποστολή:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Α. Μπα, Κωστή, Νταμπό, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Κλίτσα, Λιάτσος, Μαρίνος, Νίκας, Νίκολιτς, Ντόι, Πινακάς, Σαπουντζής, Σουρλής, Στουρνάρας, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ