Ο Super 3 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης»

Ο Super 3 καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης»

Με ανακοίνωσή του ο Super 3 αναφέρει πως θα αφήσει κενή τη θύρα 3+1 αύριο προκειμένου όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού θελήσουν να βρεθούν στο «Βικελίδης».

Η παρουσία φίλων του Άρη την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη έφερε μια πολύ όμορφη εικόνα στις εξέδρες. Μια εικόνα που ομολογουμένως είχαμε ξεχάσει στα ελληνικά γήπεδο. Με τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη να παίρνουν μόνοι τους την πρωτοβουλία για να γίνει η… αρχή προκειμένου να βλέπουμε μεγάλα ματς με την παρουσία φίλων και των δύο ομάδων.

Και από τη στιγμή που βρέθηκαν οι φίλοι του Άρη στο Καραϊσκάκη, θέλουν πλέον και οι ίδιοι να φιλοξενήσουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας στο «Βικελίδης». Ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού αύριο στο γήπεδο του Άρη προκειμένου να δουν από κοντά το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Άρη:

«Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να ξανά έχουμε αυτή την εικόνα. Θεωρούμε άλλωστε την Θύρα 13 σοβαρό αντίπαλο, στο θέμα εξέδρας-κερκίδας και η αλήθεια είναι ότι μέσα από παρουσίες φιλοξενούμενων γίνεσαι κι εσύ καλύτερος.

Παρόλα αυτά, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους του Αρη, που είχαν σκοπό να προμηθευτούν εισιτήριο για τη θύρα 3+1 του Χαρίλαου, να επιλέξουν τη θύρα 1, σε περίπτωση που κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού αποφασίσουν τελικά να υποστηρίξουν την ομάδα τους, σε ένα ομολογουμένως κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι. Δεσμευόμαστε πως δε θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ