Άρης: «Τσέκαρε» και την αγορά της Ρωσίας

Άρης: «Τσέκαρε» και την αγορά της Ρωσίας

Οι κιτρινόμαυροι εξέτασαν μια λίστα από ποδοσφαιριστές που τους προτάθηκαν, χωρίς, όμως, να βρουν κάποιον ποδοσφαιριστή που να πληροί τις απαιτήσεις τους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του Άρη «κοίταξαν» και προς την αγορά της Ρωσίας, μετά τις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν με την εισβολή στην Ουκρανία και τη δυνατότητα που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές του συγκεκριμένου πρωταθλήματος να πάρουν μεταγραφή σε άλλο της αρεσκείας τους.

Οι κιτρινόμαυροι εξέτασαν μια λίστα με ποδοσφαιριστές που τους προτάθηκαν, χωρίς, όμως, σ΄ αυτήν να βρουν κάποια που να πληροί τις απαιτήσεις τους.

Είναι δεδομένο, επίσης, ότι ο Άρης δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφή απλά για να την «κάνει», αν δεν είναι σίγουρος ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να βάλουν τις βάσεις -παράλληλα με τα πλέι οφ- και για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN.

Ελπίζουν, μάλιστα, ότι αυτή θα ανακοινωθεί μέχρι τις 8 Απριλίου, όπως τους μεταφέρθηκε από την τελευταία ενημέρωση που είχαν από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ