Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Μοιραίος Παμλίδης, «ήρωας» Κουλούρης και καταδίκη για «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Μοιραίος Παμλίδης, «ήρωας» Κουλούρης και καταδίκη για «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Γιαννιώτη και Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι και πανηγύρισε ένα τρίποντο... ανάσα στην πρεμιέρα των play out. Μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Παμλίδης ο οποίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε χτύπημα πέναλτι στο 88'.

Απίθανα πράγματα στον «τελικό» παραμονής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Παμλίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη στο 88′, από την «άσπρη» βούλα, ο Κολούρης σκόραρε στις καθυστερήσεις και έτσι οι Περιστεριώτες πήραν μια νίκη «χρυσάφι» με 1-0, στέλνοντας παράλληλα την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ακόμη πιο κοντά στην Superleague 2.

Έτσι το σύνολο του Κρις Κόλμαν δείχνει να ξεμπερδεύει με την σωτηρία, καθώς βρίσκεται πλέον στην 12η θέση με 26 βαθμούς, την ίδια ώρα που ο Απόλλωνα παραμένει «κολλημένος» στον πάτο της βαθμολογία με 13, βλέποντας τον στόχο της παραμονής να «πετά» ακόμη πιο μακριά.

Σε ένα ματς το οποίο ήταν αρκετά… φτωχό από πλευράς φάσεων, οι Περιστεριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν την κυριαρχία του σε κάποιο τέρμα, με τον Απόλλωνα να παραμένει πιστά προσηλωμένος στο αμυντικό του πλάνο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, με τους παίκτες του Ατρομήτου να προσπαθούν κυρίως να νικήσουν τον Κότσαρη με μακρινά σουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους παίκτες του Κρις Κόλμαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να μπορούν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του Απόλλωνα.

Όσα δεν είδαμε για 85′ λεπτά, συνέβησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Αρχικά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κόντρα στην ροή του ματς κέρδισε πέναλτι για χέρι του Καστεγιάνο. Ο Γιώργος Παμλίδης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να μαντεύει σωστά και να απομακρύνει την μπάλα στο 88′.

Ότι δεν κατάφερε ο Παμλίδης, το έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 92′. Πιο συγκεκριμένα ο Σπιριντόνοβιτς γύρισε για τον φορ του Ατρομήτου, ο οποίος από κοντά κατάφερε να νικήσει τον Κότσαρη χαρίζοντας μιας τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας (63′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Σάλομον, Ντένις (66′ Ναμπί), Άλιμπεκ (67′ Κλωναρίδης), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής (82′ Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμπσαχ (72′ Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62′ Παμλίδης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ