Δύο κρούσματα στον ΠΑΟΚ

Δύο κρούσματα στον ΠΑΟΚ

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού στους καθιερωμένους ελέγχους εντοπίστηκαν δύο κρούσματα.

Με πολλά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, στον τελευταίο έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού, με τα ενεργά να είναι πλέον τρία αφού και πριν τη ρεβάνς με τη Γάνδη είχε εντοπιστεί ένα.

Εκτός από το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» έμεινε και ο Χοσέ Κρέσπο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Βελγίου και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τη Γάνδη και η ιστορική πρόκριση είναι ήδη παρελθόν, η Ευρώπη μένει στην άκρη κι η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19.03) στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Χοσέ Κρέσπο θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε από το παιχνίδι στη Βέλγιο, ενώ εκτός μάχης είναι κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης .

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί αυτή την ώρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ