Τικίνιο: «Θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου»

Τικίνιο: «Θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου»

Ο Τικίνιο μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την κατάστασή του εκφράζοντας την πίστη του ότι θα καταφέρει να σκοράρει.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/3, 15.30) μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τόνισε ότι όλη η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εξέφρασε την πίστη του ότι θα καταφέρει να σκοράρει.

Όσα είπε ο Τικίνιο:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ:

«Ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα καλό και ποιοτικό αντίπαλο ο οποίος παίζει στην έδρα του και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Δουλεύουμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο, αλλά θέλουμε καλό αποτέλεσμα».

Για την κατάστασή του:

«Είμαι καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα είναι καλά. Έχουμε δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να αποδώσουμε καλά για να κατακτήσουμε τον στόχο μας».

Για το αν πιστεύει πως θα βάλει γκολ στους Ζωσιμάδες, όπως είχε κάνει εναντίον του ΠΑΣ στο Φάληρο:

«Ελπίζω πως ναι. Ελπίζω να τα καταφέρω, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι, ακόμη κι αν δεν σκοράρω εγώ. Θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου, για τη φανέλα, θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω, αλλά ελπίζω να γίνει κι αυτό, για να φύγω πιο ευτυχισμένος από το γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ