Ολυμπιακός: Θετικοί στον κορωνοϊό οι Μασούρας και Βρουσάι, στην αποστολή ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός: Θετικοί στον κορωνοϊό οι Μασούρας και Βρουσάι, στην αποστολή ο Ανδρούτσος

Μασούρας και Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε απομόνωση, γεγονός που οδήγησε σε επαναφορά του Θανάση Ανδρούτσου σε αποστολή της πρώτης ομάδας μετά από καιρό.

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον Ολυμπιακό κατά τον τελευταίο έλεγχο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γιώργος Μασούρας και Μάριος Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί και τέθηκαν αμέσως σε απομόνωση, μένοντας όπως είναι λογικό εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου ενώ τη Δευτέρα οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να δώσουν και το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής.

Τα δύο κρούσματα έφεραν στην αποστολή των Πειραιωτών τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος αν και προοριζόταν να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Β’ ομάδας με τη Βέροια, τελικά δεν δηλώθηκε γι’ αυτόν τον λόγο. Ο διεθνής άσος κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή της πρώτης ομάδας και να καλύψει κατά κάποιον τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω του ιού.

Ο Ανδρούτσος έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό τη θέση του στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται περισσότερο τους Λαλά και Βρουσάι για το δεξί άκρο της άμυνας. Ελλείψει όμως του δεύτερου, ο Ανδρούτσος βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ