Η UEFA ανοίγει την… πόρτα στον ΠΑΟΚ για Βιτάο (vid)

Η UEFA ανοίγει την… πόρτα στον ΠΑΟΚ για Βιτάο (vid)

Η UEFA δίνει το δικαίωμα στις ομάδες που συνεχίζουν στα κύπελλα Ευρώπης να κάνουν δύο προσθήκες στη λίστα τους με παίκτες από Ρωσία και Ουκρανία. Τι παίζει με Βιτάο στον ΠΑΟΚ...

Την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να προσθέσουν μέχρι και δύο ποδοσφαιριστές από ρωσικές και ουκρανικές ομάδες στις λίστες τους δίνει η UEFA στα club που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το μεταγραφικό παράθυρο για παίκτες από τις δύο χώρες είναι ήδη σε ισχύ εδώ και μέρες, όμως πλέον θα μπορούν να υπάρχουν και αλλαγές στις λίστες των ομάδων.

Κάτι που φυσικά επηρεάζει και τον ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει στο Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αν θέλει να προχωρήσει σε προσθήκη ο Δικέφαλος, έχει περιθώριο μέχρι την πρώτη του Απρίλη όταν και λήγει η σχετική προθεσμία από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως μετά και την απώλεια του Γιάννη Μιχαηλίδη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ψάχνεται για ένα στόπερ, με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον 22χρονο αμυντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιτάο. O Ζοσέ Μπότο που έχει εργαστεί για τρία χρόνια στην ουκρανική ομάδα, μπορεί να αποτελεί ένα «όπλο» για τον ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη ιστορία αν και φαβορί για τον παίκτη φέρεται να είναι η Ιντερνασιονάλ από την πατρίδα του.

Ο Βιτάο είναι στόπερ ύψους 1,85 και στη φετινή σεζόν έκανε 15 παιχνίδια με τη Σαχτάρ, αγωνιζόμενος μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο του εκτός έδρας αγώνα με την Ίντερ για τους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ