Απόλλων Σμύρνης : Μπήκε αποστολή ο Στόουκς, αλλά είναι αμφίβολος για ΑΕΛ

Απόλλων Σμύρνης : Μπήκε αποστολή ο Στόουκς, αλλά είναι αμφίβολος για ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (1/4, 17:15) με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Την αποστολή απαρτίζουν οι Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, […]

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα (1/4, 17:15) με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Κούρο, Τσουκαλά, Ζησόπουλο και Στόουκς.

Ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρόλο που στη σημερινή προπόνηση αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αυριανού αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ