Φερνάντες: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Απόλλωνα για να σωθεί»

Φερνάντες: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Απόλλωνα για να σωθεί»

Ο Μανουέλ Φερνάντες τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη «μάχη» που δίνει να παραμείνει στην Superleague.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «A Bola» ο Μανουέλ Φερνάντες τόνισε μεταξύ άλλων πως θα βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη «μάχη» που δίνει να παραμείνει στην Superleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάνω από όλα το θέμα ήταν να μην σταματήσω να αγωνίζομαι μέχρι το καλοκαίρι και να έχω τότε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Είχα τελειώσει με την Καϊσερί και θα ήταν πολύ δύσκολο από πλευράς φυσικής κατάστασης, αν σταματούσα για έξι μήνες.

Θα έχανα το σπουδαιότερο περιουσιακό μου στοιχείο. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν στα τέλη Οκτωβρίου. Ααλλά επειδή μαθαίνουμε να οδηγούμε ποδήλατο μία φορά, ήταν απλό θέμα για μένα να συνεχίσω αυτό που ξέρω. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Απόλλωνα για να σωθεί από το βασάνο της παραμονής».

Για την παρουσία του Άλβες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»: «Φυσικά με βοήθησε στην Ελλάδα και στον Απόλλωνα. Χτίσαμε μια εξαιρετική σχέση στην Τουρκία, όταν έπαιζα στην Μπεσίκτας και εκείνος στη Φενερμπαχτσέ. Το ενδιαφέρον του Απόλλωνα ξεκινά ακριβώς από τον Μπρούνο, ήξερε από τον Νάνι ότι ήμουν ελεύθερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ