Τί λέει η ΑΕΚ για Τσούμπερ

Τί λέει η ΑΕΚ για Τσούμπερ

Οι προβληματικές εμφανίσεις του Στίβεν Τσούμπερ και η θέση της ΑΕΚ για την οψιόν του καλοκαιριού.

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, με τον Ελβετό να αδυνατεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει αρκετές προβληματικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται… θόρυβος σχετικά με την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Η κουβέντα για το μέλλον του Τσούμπερ στην Ενωση εχει ήδη ξεκινήσει, με τους ανθρώπους της ομάδας να παίρνουν θέση για το ζήτημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ξεκαθάριζαν πως: «Άπαντες θα κριθούν μετά από το τέλος της σεζόν. Το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη διοίκηση και αποτελεί μοναδική προτεραιότητα, είναι η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου». 

Παράλληλα, οι άνθρωποι του δικεφάλου σήκωσαν ασπίδα προστασίας για τον 30χρονο παίκτη, λέγοντας πως: «Ο Τσούμπερ μας φταίει τώρα; Αυτός είναι ο πιο αδικημένος παίκτης μας». Μάλιστα, θέλοντας να δικαιολογήσουν και την αγωνιστική του κάμψη, υπογράμμισαν πως ο Ελβετός βασίζεται στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του και όχι στην ατομική προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ