Άρης: Ο τομέας που εστιάζει ο Μπούργος

Άρης: Ο τομέας που εστιάζει ο Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις προπονήσεις, στον τρόπο αντιμετώπισης των «κλειστών» αμυνών, ειδικά στα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την ευκαιρία να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένες αδυναμίες της ομάδας του, έχει με την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Χερμάν Μπούργος. Με πιο βασική αυτή της δυσκολίας που αντιμετωπίζει ο Άρης για να διασπάσει «κλειστές» άμυνες.

Κάτι που είχε «ξεχάσει» στα προηγούμενα παιχνίδια, ήρθε, όμως, στο προσκήνιο απέναντι στον Παναθηναϊκό, που ήταν και η μοναδική αναμέτρηση στην οποία δεν σκόραρε ο Άρης από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο προπονητής του Άρη κάνει πολλές ασκήσεις, για γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και κίνηση χωρίς αυτήν, σε μικρό χώρο, έστω και να απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι διεθνείς Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Γκάνεα και Καμαρά, καθώς και ο τραυματίας Μανσίνι.

Ο Μπούργος περιμένει να δει άμεσα βελτίωση στο συγκεκριμένο κομμάτι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, άλλωστε, αναμένεται να επιλέξει το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ