Με Βέλεθ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με Βέλεθ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε μια εβδομάδα όπου δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Φραν Βέλεθ προπονήθηκε κανονικά στο «Γεώργιος. Καλαφάτης» και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Χουανκάρ επανήλθε από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ είχαν επίσης ατομικό, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Από την σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού απουσίαζαν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης και  Χριστογεώργος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Μακέντα, Λούντκβιστ, αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χριστογεώργος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ