Τι λένε στην Πορτογαλία για Σάντος και ΑΕΚ

Τι λένε στην Πορτογαλία για Σάντος και ΑΕΚ

Ψηλά στην επικαιρότητα της Πορτογαλίας βρίσκεται η υπόθεση Σάντος για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Φερνάντο Σάντος να είναι εδώ και καιρό στην κορυφής της κιτρινόμαυρης λίστας.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Δικεφάλου, με την περίπτωση της εθνικής Πορτογαλίας να περιπλέκει την κατάσταση. Οι Ιβηρες απέκλεισαν την Τουρκία και την Τρίτη (29/3) θα προσπαθήσουν να αφήσουν εκτός και τη Βόρεια Μακεδονία στο δρόμο για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στην ΑΕΚ περιμένουν πως και πως τον «τελικό» της Τρίτης, ενώ και οι Πορτογάλοι ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεση. Συγκεκριμένα, η «Α’ Bola» αναφέρεται στο… φλερτ της Ένωσης με τον Φερνάντο Σάντος, υπογραμμίζοντας πως θα περιμένει να δει τις εξελίξεις μετά τον τελευταίο αγώνα των play off για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης ονειρευόταν από καιρό να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει προπονήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε δύο περιόδους -2001/2002 και 2004 έως 2006-, έχοντας κάνει μάλιστα μια πρώτη προσέγγιση στον Πορτογάλο.

Η ΑΕΚ θα περιμένει τον τελικό των πλέι οφ ανάμεσα σε Πορτογαλία και Βόρεια Μακεδονία για να αποφασίσει ποιο βήμα θα κάνει: να επιμείνει σε συνομιλίες με τον προπονητή ή να επιλέξει εναλλακτική», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων για τον Σάντος και τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ