Ο Σάντος και τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ο Σάντος και τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Η «Μεγάλη» Τρίτη της ΑΕΚ και του Φερνάντο Σάντος.

Ατυχία και ΑΕΚ βαδίζουν χέρι-χέρι καιρό τώρα. Φάνηκε και την Πέμπτη στον πρώτο γύρο των μπαράζ. Από τη μια ο Γιλμάζ χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 85ο λεπτό και από την άλλη, η Ιταλία γνωρίζει μυθικό κάζα στο φινάλε της αναμέτρησης του Παλέρμο. Κερδισμένος; Ο Φερνάντο Σάντος που οδηγεί την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Χαμένη η Ένωση που περίμενε λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Εκτός απροόπτου, οι Ίβηρες θα σφραγίσουν το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ στον «τελικό» της Τρίτης. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει ένα νέο «μπαμ» η Βόρεια Μακεδονία. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για την χειμωνιάτικη περιπέτεια στο Κατάρ και όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Για αρκετούς λόγους, η Ένωση έχει θέσει ως πρώτο στόχο για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο τον Φερνάντο Σάντος. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιθυμούν διακαώς την τρίτη θητεία του 67χρονου τεχνικού. Θεωρούν πως είναι ο πιο κατάλληλος για αυτή τη θέση και ο άνθρωπος που θα επαναφέρει το καράβι της ΑΕΚ σε ήρεμα νερά. Και με την ιστορική είσοδο στην «Αγιά Σοφιά» να βρίσκεται προ των πυλών.

AEK: Παραμένει ανοιχτό του Σάντος, προτάθηκε και ο Κόλερ | to10.gr

Τα αποτελέσματα μπορεί να μην «έκατσαν» στην Ένωση, αλλά το… χαρτί του Σάντος δεν έχει καεί ακόμα. Στο Μαρούσι πέφτουν… βροχή οι προτάσεις για προπονητές, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει στο μυαλό του μόνο τον Πορτογάλο. Ο «Τίγρης» τον θεωρεί ιδανικό για την ΑΕΚ και για την ώρα, αγνοεί τα τηλεφωνήματα των μάνατζερ. Σημαντική παράμετρος αποτελεί το γεγονός πως δε θεωρείται βέβαιη η παραμονή του 67χρονου στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας ακόμα και αν εξασφαλιστεί η πρόκριση στο Μουντιάλ. Το κλίμα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου είναι περίεργο και τα σύννεφα πολλά για τον Σάντος εδώ και καιρό.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος φυσικά δεν έχει κλείσει καμία πόρτα. Παρόλα αυτά, άπαντες αναρωτιούνται τι θα γίνει, αν η υπόθεση δεν έχει happy end για την ΑΕΚ.

Αναμφίβολα στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί φόβος και ανασφάλεια για την επόμενη μέρα. Η έλλειψη ικανών στελεχών σε όλα τα επίπεδα φέρνει στην επιφάνεια το ερώτημα για το ποιος θα επιλέξει το νέο «αφεντικό» της ομάδας.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται πάντα το όνομα του Τζον Φαν Σιπ, με τον Ολλανδό να έχει πολλούς θαυμαστές εντός και εκτός ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως αν ο Σάντος ρίξει άκυρο, τότε ο πρώην τεχνικός της εθνικής θα παίξει πολύ δυνατά για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Τι γίνεται με Σάντος και ΑΕΚ | to10.gr

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν το μέλλον του Δικεφάλου. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και περιμένει τα μαντάτα από την υπόθεση Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ