Σεμέδο: Τι λένε στην πατρίδα του για την οψιόν της Πόρτο

Σεμέδο: Τι λένε στην πατρίδα του για την οψιόν της Πόρτο

Θα δώσει τα 5.5 εκατομμύρια της ρήτρας για τον Ρούμπεν Σεμέδο η Πόρτο; Τι λένει οι Πορτογάλοι...

Αρκετά πιο δύσκολο από ότι θα περίμενε και ο ίδιος έχει αποδειχθεί αυτό το πρώτο δίμηνο του στην Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε φουλ ρυθμούς και παρότι έχει αγωνιστεί για ένα 45λεπτο με την πρώτη ομάδα, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται ακόμα σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, ο Κονσεϊσάο δεν έχει πειστεί από τον Σεμέδο μέχρι στιγμής, ωστόσο δεν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να δώσει το «οκ» για την καταβολή της ρήτρας των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό η Πόρτο.

Βέβαια, όλα αυτά ενδέχεται να είναι και «κόλπα» από την Πόρτο, με τους «δράκους» να προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να ρίξουν την τιμή του Σεμέδο, όταν για τον ποδοσφαιριστή η Μπενφίκα έδινε πριν από 2 χρόνια σχεδόν 12 εκατομμύρια ευρω.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν έχει συμμετοχές στα πόδια του, η Πόρτο πιστεύει πως μπορεί να «πατήσει» πάνω σε αυτό ώστε να γλιτώσει ένα καλό μέρος της ρήτρας που έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Ο Σεμέδο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει τον Κονσεϊσάο. Μέχρι στιγμής έχει παίξει 45 λεπτά και τα 5.5 εκατομμύρια της ρήτρας μοιάζουν αρκετά. Με τους Μπέμπα και Πέπε να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις θα είναι δύσκολο να βρει τον απαραίτητο χρόνο για να πείσει τον προπονητή της Πόρτο. Ο Πορτογάλος έχει ακόμα οχτώ παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει πραγματικά», αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο «CmTV».

Όπως και να έχει, όλα θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις που θα κάνει ο Σεμέδο στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της σεζόν με τους «δράκους», με τον Πορτογάλο να έχει την ευκαιρία να αποδείξει στον Κονσεϊσάο πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ