Τα έξτρα όπλα του Ολυμπιακού για τον Καμπελά (pic)

Τα έξτρα όπλα του Ολυμπιακού για τον Καμπελά (pic)

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο, οι Εμβιλά και Βαλμπουενά προσπαθούν να πείσουν τον 32χρονο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Ρεμί Καμπελά βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η υπόθεση του 32χρονου δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς όπως διαβάσατε από to10.gr, για την περίπτωσή του έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για να κάνουν δικό τους τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Ιγκνάσιο Ζενουάρντι, να τονίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν δυο έξτρα… όπλα στη μάχη για την απόκτηση του Ρεμί Καμπελά. Τους Εμβιλά και Βαλμπουενά. Οι δύο Γάλλοι, συμφωνα με τιτίβισμα που έκανε ο εν λόγω δημοσιογράφος, προσπαθούν να πείσουν τον συμπατριώτη τους να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καμπελά μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Εμβιλά και Βαλμπουενά. Οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να τον πείσουν για να βρεθεί στον ελληνικό σύλλογο, παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει από γαλλικούς και τουρκικούς συλλόγους», αναφέρει σε τιτίβισμά του ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ