«Χοντραίνει το παιχνίδι με τον Ονιεκούρου στην Τουρκία»

«Χοντραίνει το παιχνίδι με τον Ονιεκούρου στην Τουρκία»

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που βάζουν στο τραπέζι οι Τούρκοι για το μέλλον του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χένρι Ονιεκούρου, με το όνομα του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού να παραμείνει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων.

«Ο Ονιεκούρου θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην τουρκική Super Lig», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, με τα ρεπορτάζ να επισημαίνουν ότι για τον Αφρικανό εξτρέμ των Πειραιωτών έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Γαλατάσαραϊ και Μπασακσεχίρ.

Οι Τούρκοι, ωστόσο, τονίζουν ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και είναι πιθανό να κινηθούν για τον δανεισμό του 24χρονου, ο οποίος δεσμεύεται με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Παράλληλα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ζητάει 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αφρικανού εξτρέμ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τις δύο τούρκικες ομάδες.

Ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί ο Χένρι Ονιεκούρου είτε από την Γαλατάσαραϊ είτε από την Μπασακσεχίρ είναι μέσω δανεισμού, με τους Τούρκους να τονίζουν ότι οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός δεν έχει θέλξει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα. Υπενθυμίζουμε ότι ο 24χρονος φέτος έχει αγωνιστεί σε 27 ματς με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 1.414 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ