Οι Ιρανοί βάζουν… φωτιές στην ΑΕΚ: «Σε συζητήσεις με Εστεγκλάλ ο Χατζισαφί»

Οι Ιρανοί βάζουν… φωτιές στην ΑΕΚ: «Σε συζητήσεις με Εστεγκλάλ ο Χατζισαφί»

Μετά τον Νόρντιν Άμραμπατ, φαίνεται πως ανοίγει νέο θέμα στην ΑΕΚ. Τι αναφέρουν στο Ιράν για τον Εχσάν Χατζισαφί.

Ενα-ένα… σκάνε τα προβλήματα στην ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά τον Νόρντιν Αμραμπατ, τάσεις φυγής φαίνεται να έχει και ο Εχσάν Χατζισαφί!

Όπως αναφέρουν στο Ιράν, ο αμυντικός της Ένωσης ψάχνεται για τη νέα σεζόν, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Εστεγκλάλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sarpoosh.com αναφέρει, ότι οι ρεπόρτερ της ομάδας κάνουν λόγο για επαφές της πρωτοπόρου του ιρανικού πρωταθλήματος με τον αμυντικό της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, η Εστεγκλάλ δεν επιβεβαιώνει τα όσα κυκλοφορούν.

Στο Ιράν δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Χατζισαφί, που έχει φορέσει τη φανέλα τόσο της Σεπαχάν όσο και της Τράκτορ.

Βεβαίως, ο 32χρονος μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο ως και το καλοκαίρι του 2023. Την εφετινή σεζόν έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τον χρησιμοποιεί και στον χώρο του άξονα στα τελευταία ματς.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί (και) αυτή η υπόθεση για την ΑΕΚ. Η Ένωση φαίνεται πως βρίσκει νέο… μπελά μετά και την ξεκάθαρη επιθυμία αποχώρησης του Νόρντιν Άμραμπατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ