Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει ΠΑΟΚ συνεχίζεται, ενώ σήμερα έδωσαν το παρών και οι διεθνείς που επέστρεψαν από την εθνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της Κυριακάτικης (3/4) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

H προετοιμασία του τριφυλλιού συνεχίστηκε σήμερα (29/3) με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Γεώργιος Καλαφάτης» και το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Για μια ακόμη φορά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στην διάθεση του, τους Φεντερίκο Μακέντα και Ραμόν Λούντκβιστ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ έλειψε δικαιολογημένα και ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω εθνικής Νέων.

Από την άλλη πλευρά ο Σέρβος τεχνικός είδε τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Τάσο Χατζηγιοβάνη, να επιστρέφουν αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα και τίθενται ξανά στην διάθεση του εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Οι δύο διεθνείς που επέστρεψαν στο Κορωπί δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ