Κρέσπι: «Ένα ατομικό βραβείο που αντικατοπτρίζει την ομαδική δουλειά μας»

Κρέσπι: «Ένα ατομικό βραβείο που αντικατοπτρίζει την ομαδική δουλειά μας»

Ο Κρέσπι ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο ματς κόντρα στον Βόλο, με τον Ισπανό να τονίζει πως το ατομικό βραβείο δείχνει την καλή ομαδική δουλειά.

Ο Φρανσέσκ Ρέχις Κρέσπι αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης τού Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Βόλο, όπου οι Αρκάδες επικράτησαν με σκορ 2-0 των Θεσσαλών.

Ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε ένα τέρμα και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ως ο MVP του ματς από τους οπαδούς. Κατά την βράβευσή του, ο 25χρονος τόνισε πως είναι ένα ατομικό βραβείο, ο οποίο δείχνει την ομαδική δουλειά που γίνεται στον Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Κρέσπι:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για αυτό το βραβείο. Σημαίνει πως αναγνωρίστηκε η προσπάθεια μου σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Είναι ένα ατομικό βραβείο που αντικατοπτρίζει την ομαδική δουλειά μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και στα υπόλοιπα ματς των Playouts.

Αφιερώνω το βραβείο στους συμπαίκτες μου και στους φιλάθλους που με ψήφισαν. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στον Βόλο. Δεν ήταν εύκολο από τη στιγμή που ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα Playoffs και δεν τα καταφέραμε.

Η ομάδα έχει καταφέρει να βρει διάθεση και θέληση για να παίξει τα ματς των Playouts. Η αρχή έγινε στον Βόλο και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ