Οριστικά τέλος το πρότζεκτ «Σάντος» για την ΑΕΚ, μένει στην Πορτογαλία!

Οριστικά τέλος το πρότζεκτ «Σάντος» για την ΑΕΚ, μένει στην Πορτογαλία!

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε σαφές πως θα είναι στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες της ΑΕΚ.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως πέρα από τις εθνικές ομάδες που είχαν συμμετοχή στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ΑΕΚ είχε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά λόγω Φερνάντο Σάντος.

Ο έμπειρος τεχνικός της Πορτογαλίας ήταν ο νο1 στόχος της ΑΕΚ, όμως… ήταν. Και αυτό γιατί το πρότζεκτ «Σάντος» αποτελεί παρελθόν πλέον για την Ένωση μετά την πρόκριση των Ιβήρων στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακόμα και να υπήρχε δηλαδή η παραμικρή ελπίδα πως ο 67χρονος κόουτς θα εξέταζε την προοπτική του Δικεφάλου παρά το γεγονός πως η εθνική ομάδα της πατρίδας του έχει το «χρυσό» εισιτήριο για το Κατάρ, ο ίδιος φρόντισε να την «τελειώσει» με τις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας (2-0).

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε πως έχει κερδίσει ήδη δύο διοργανώσεις ως προπονητής του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και τώρα ονειρεύεται να φτάσει στην κατάκτηση και μιας τρίτης.

«Από τότε που ξεκίνησα, έξι προκριματικά, ευτυχώς κατάφερα να τους φτάσω όλους. Κέρδισα το Euro, το Nations League και τώρα μένει ένα ακόμη όνειρο. Υπάρχει πολύ ποιότητα, αν υπάρχει ομαδικό πνεύμα όπως σήμερα, θα είμαστε πιο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας την ανυπομονησία του να οδηγήσει εκείνος την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Όσο χαρούμενοι είναι οι Πορτογάλοι απόψε, άλλο τόσο δεν είναι οι άνθρωποι, αλλά και η πλειονότητα των φίλων της ΑΕΚ, που ήθελαν να δουν τον Δικέφαλο να μπαίνει στην «Αγιά Σοφιά με… οδηγό τον Πορτογάλο προπονητή.

Αυτό πλέον είναι δεδομένο πως δεν θα γίνει και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο καλούνται να ανοίξουν την ατζέντα τους και να εξετάσουν τις εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα προπονητή.

Όπως και να ‘χει, ένα είναι το σίγουρο. Δεν θα είναι ο Φερνάντο Σάντος αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, παρότι ήταν ο νο1 στόχος της και η περίπτωση του δουλευόταν εδώ και καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ