Λάρισα : Παρελθόν ο Τροΐζι

Λάρισα : Παρελθόν ο Τροΐζι

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Λάρισας, καθώς παραιτήθηκε από το πόστο του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportday. Ο Βραζιλιάνος πρώην προπονητής της Καλλιθέας είχε έρθει στην ΑΕΛ αρχικά για να αναλάβει την ομάδα Νέων των βυσσινί. Αργότερα, ο Τροΐζι ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή […]

Ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Λάρισας, καθώς παραιτήθηκε από το πόστο του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Sportday. Ο Βραζιλιάνος πρώην προπονητής της Καλλιθέας είχε έρθει στην ΑΕΛ αρχικά για να αναλάβει την ομάδα Νέων των βυσσινί.

Αργότερα, ο Τροΐζι ανέλαβε το πόστο του βοηθού προπονητή στην ομάδα της Λάρισας, ωστόσο με τη φυγή του Ράτκο Ντόστανιτς, η μπάλα πήρε και εκείνον. Είχε βρεθεί στο επίκεντρο της διαμάχης μεταξύ του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αλέξη Κούγια.

Το γεγονός που έκανε τον Τροΐζι να παραιτηθεί είναι ότι δεν χωρούσε στο νέο τεχνικό τιμ της ομάδας με επικεφαλής τον Σωτήρη Αντωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ