Βάιος Καραγιάννης : «Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα»

Βάιος Καραγιάννης : «Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα»

Ο Βάιος Καραγιάννης αποτελεί μια εμβληματική παρουσία για την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1990 έως το 2002 πραγματοποιώντας 195 συμμετοχές. Ο 49χρονος πλέον παλαίμαχος στόπερ έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα, ενώ […]

Ο Βάιος Καραγιάννης αποτελεί μια εμβληματική παρουσία για την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 1990 έως το 2002 πραγματοποιώντας 195 συμμετοχές.

Ο 49χρονος πλέον παλαίμαχος στόπερ έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, επισημαίνοντας ότι η ΑΕΚ έχει την καλύτερη ομάδα, ενώ θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Κάνει ειδική μνεία στον Μανόλο Χιμένεθ και την καλή δουλειά που έχει κάνει στην ΑΕΚ, μιλάει για το σημερινό μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρεται και στα γεγονότα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βάιος Καραγιάννης:

Για το αν η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως η ΑΕΚ πλέον τα έχει καταφέρει. Μένουν πέντε παιχνίδια, δεν μπορείς να πεις ότι έχεις ήδη πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως έχει την καλύτερη ομάδα και θα το κατακτήσει. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, αλλά θεωρώ πως το έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα».

Για το πού αποδίδει την πολύ καλή πορεία της ΑΕΚ: «Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά ο Μανόλο Χιμένεθ. Βλέπεις μια ομάδα που τρέχει 90 λεπτά. Αν εξαιρέσεις 2-3 ματς, η ΑΕΚ έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια πάει να κατακτήσει τον τίτλο».

Για το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να είμαστε από την αρχή σοβαροί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, άσχετα αν έχει προβλήματα».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ: «Πιστεύω πως η συνέχεια της ΑΕΚ θα είναι καλή. Υπάρχει μια σταθερή διοίκηση, νιώθουν μια σιγουριά οι παίκτες, υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής, σύντομα θα υπάρχει και το γήπεδο και πιστεύω πως του χρόνου θα τα πάει ακόμη καλύτερα».

Για τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ένα δυνατό και καθαρό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Προσωπικά πιστεύω πως ήταν οφσάιντ το γκολ του Μαουρίσιο, κάνει κίνηση για να σκοράρει. Δεν μπορείς να αλλάζεις αποφάσεις στο λεπτό πάνω. Και μετά να περιμένεις να παίξουν οι ομάδες μετά από 2-3 ώρες διακοπή. Έγιναν τόσα πολλά, που δεν θέλω να τα σχολιάσω. Δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για τον παίκτη της φετινής ομάδας που του θυμίζει τον εαυτό του: «Ο Βράνιες! Είναι ένας καλός παίκτης, δυνατός, τσαμπουκάς και δίνει την ψυχή του στο παιχνίδι. Τα δίνει όλα στην ομάδα, είναι δυνατός και έξυπνος, έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος πρωταθλητής. Μου αρέσει και ο Μπακάκης πάρα πολύ, χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον από την ομάδα».

Για το περίφημο τάκλιν στον Ρομάριο: «Ακόμη και τώρα με ρωτούν για αυτό! Έγινε πάνω στη φάση και το έπιασε κι έτσι ο φακός που είναι σαν να τον έχεις δολοφονήσει. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά εγώ λέω ότι βρήκα μπάλα (γέλια)».

Για το γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Είχα σκοράρει με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο μέσα στο Νέα Φιλαδέλφεια. Πήγαν να με σηκώσουν στα χέρια οι συμπαίκτες μου, αλλά το κατάλαβα κι έφυγα (γέλια)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ