Φυλακούρης : «Πρέπει να παίξουν για την φανέλα του Παναθηναϊκού»

Φυλακούρης : «Πρέπει να παίξουν για την φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και να δώσουν το 100% για τον σύλλογο που αγωνίζονται.

Ο παλαίμαχος άσους του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την κατάσταση που επικρατεί στους πράσινους, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα οι παίκτες του τριφυλλιού και παράλληλα στάθηκε στην δική του παρουσία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, την περασμένη δεκαετία.

«Αν κρύβεσαι πίσω από την κρίση ή την καθυστέρηση των πληρωμών τότε δεν είσαι ποδοσφαιριστής. Θα πρέπει να λες θα παίξω για την φανέλα που φοράω» ήταν τα πρώτα λόγια του Φυλακούρη, ο οποίος πρόσθεσε για την περίοδο που κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. «Όταν ανέλαβα είπα στον Βαρδινογιάννη ότι και τον Τιτανικό να είχα στα χέρια μου δεν θα μπορούσα να τον στείλω στα βράχια. Μετά ήρθε ο  Μαλεζάνι, που ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, αλλά δεν ξέρω αν ήταν προπονητής.

Το έλεγαν τα παιδιά. Έβλεπα ότι τα παιδιά δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, με την προπόνηση που τους έκανε. Μετά ο Μήτσου μού είπε πως θα επιστρέψω στον πάγκο, αλλά στη συνέχεια μου πρότειναν να γίνω σκάουτερ. Τι σκάουτερ να γίνω, τους έφερα 17 παίκτες και ο Αντωνίου ήθελε άλλα. Έγιναν παράξενα πράγματα και την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός, η διοίκηση, ο κόσμος και ο προπονητής».

Τέλος αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υποστήριξε. «Αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες είναι η ΑΕΚ. Εκτός από καλούς παίκτες και καλό προπονητή, θα έχει και γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να σταθεί επάξια, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Έχει ένα 25% να κερδίσει εκείνος, ενώ η ΑΕΚ 60%. Αυτή τη στιγμή θαλασσοδέρνεται ο Παναθηναϊκός, ενώ η ΑΕΚ δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Μάλλον θα παώ στο γήπεδο να δω το ματς με τους φίλους μου, τους παλαίμαχους της ΑΕΚ. Και γκολ να μπει και να φωνάξω δεν θα με πειράξει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ