Άρης: Αυτή είναι η εκκρεμότητα στην ενδεκάδα

Άρης: Αυτή είναι η εκκρεμότητα στην ενδεκάδα

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να κάνει στη σημερινή προπόνηση τις τελικές του δοκιμές, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής στο εντός έδρας παιχνίδι (3/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση (3/4) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ολοκληρωθεί με το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, στο οποίο θα δοθεί και η απάντηση στο μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει για την ενδεκάδα.

Ποιος θα είναι ο παίκτης, δηλαδή, που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Μανσίνι ολοκλήρωσε τη χθεσινή προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και πλέον, ο Μπούργος καλείται να αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει από την αρχή ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Στην περίπτωση που δεν είναι βασικός ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, οι Γκάμα και Γκαρσία διεκδικούν τη θέση του, με τον Πορτογάλο να έχει μικρό προβάδισμα.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, στο σύστημα 4-2-3-1 με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του ο Μπούργος.

Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στην μεσαία γραμμή και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ