Ολυμπιακός: Το ξαφνικό πρόβλημα που βάζει στην ενδεκάδα τον Μασούρα και ο… Φορτούνης

Ολυμπιακός: Το ξαφνικό πρόβλημα που βάζει στην ενδεκάδα τον Μασούρα και ο… Φορτούνης

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Μασούρας θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα απέναντι στην ΑΕΚ. Επιστρέφει στην αποστολή ο Κώστας Φορτούνης.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινείται ο Ολυμπιακός, καθώς σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του.

Ένα από τα θέματα που έχει να διαχειριστεί ο Πορτογάλος τεχνικός είναι το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήριο ταλαιπωρείται από ίωση και μάλιστα χθες το βράδυ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κάτι που προφανώς σημαίνει πως δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τη θέση του όλα δείχνουν πως θα την αναπληρώσει ο Γιώργος Μασούρας που έχει προπονηθεί κανονικά και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση με τα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό παραμένει η θέση δίπλα στον Σωκράτη, καθώς ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς στον Ρέντη μετά τα 200 λεπτά συμμετοχής που είχε με την εθνική του ομάδα.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πάρει σήμερα την οριστική του απόφαση, έχοντας φυσικά στα πλάνα του και τον Κώστα Μανωλά.

Τέλος, στην αποστολή αναμένεται να βρεθεί και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Μαρτίνς να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να του δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ