Ολυμπιακός: Μπηκε ο Μασουρας – Μέσα και ο Σισε

Ολυμπιακός: Μπηκε ο Μασουρας – Μέσα και ο Σισε

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξανά στην διάθεση του τον Γιώργο Μασούρα, αλλά και τους διεθνείς Σισέ και Κουντέ.

Mετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την Κυριακή(3/4) το βράδυ την ΑΕΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Μετά τους Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Καρμπόβνικ, σήμερα Παρασκευή(1/4) ήταν σειρά των Σισε και Κουντέ να επιστρέψουν στις  προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων και να τεθούν ξανά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους».

Έπειτα και από την επιστροφή των τελευταίων διεθνών ποδοσφαιριστών, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβασε «στροφές» στις προπονήσεις στο Ρέντη καταστρώνοντας παράλληλα και τα πλάνα του για το ντέρμπι με την Ένωση.

Ο Μαρτίνς με την συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών, αναμένεται να τους μιλήσει για τη σημασία της νίκης στο μεθαυριανό παιχνίδι , αλλά και την εικόνα που θα πρέπει να δείξουν στο υπόλοιπο της σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι διεθνείς παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, ο Μασούρας και ο Βρουσάι, που ταλαιπωρήθηκαν από τον covid-19, έχουν ανεβάσει ένταση στις προπονήσεις και είναι πια διαθέσιμοι.

Θέλει διακαώς να αγωνιστεί ο Σισέ

Όσον αφορά τον Σισέ,  παρόλη την κόπωση από τα ταξίδια και τα δύο παιχνίδια της εθνικής Σενεγάλης κόντρα στην Αίγυπτο όπου έπαιξε συνολικά 200 λεπτά μαζί με την παράταση στο δεύτερο ματς, επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ, με τον Μαρτίνς να είναι σίγουρο πως θα κάνει μια κουβέντα μαζί του πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις, όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα.

Ο Αφρικανός στόπερ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια στα playoffs του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. . Στο ματς με τον ΠΑΣ, ο Σισέ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 30´ και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις τελευταίες ημέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Οπότε, όλα για την ώρα παραμένουν ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την κακή παρουσία του στα Γιάννενα, και το ματς με την ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να χτίσει το δικό του σερί που θα όχι μόνο θα «σφραγίσει» το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αλλά θα στείλει και το μήνυμα εν όψει και του Κυπέλλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ