Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα εν όψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και άπαντες είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (3/4, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

O Iβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τους Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Χουανκάρ, Χατζηγιοβάνη, Βιτάλ, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδη σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος.

Έτσι ο Σέρβος τεχνικός στην αποστολή που ανακοίνωσε έχει στη διάθεση του, όλους τους παίκτες εκτός των Μακέντα και Λούντκβιστ που έχουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν θεραπεία τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: 

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ