Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0: Ο Γιαννιώτης του έδωσε τον βαθμό

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0: Ο Γιαννιώτης του έδωσε τον βαθμό

Με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο Ατρόμητος κράτησε τον Αστέρα Τρίπολης στο μηδέν και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας – Στο +6 από τη Λαμία οι Περιστεριώτες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Οι Περιστεριώτες με ήρωα τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που έκανε σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Μετά το «Χ» που πήρε στην Αρκαδία και τη νίκη του ΟΦΗ στη Λαμία (1-2), η ομάδα του Κρις Κόλμαν έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από τον σύλλογο της Φθιώτιδας που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά και στο +14 από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του αφού είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιαννιώτη, βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας 49 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 7ο ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 85’ αποβλήθηκε ο Άλιμπεκ για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπενίτο. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε μπει ως αλλαγή στο 77’.

Φλύαρη υπεροχή του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά οι παίκτες του Ατρομήτου είχαν κλείσει καλά τους χώρους προς την εστία του Γιαννιώτη. Στο 26’ οι Αρκάδες απείλησαν με τον Σίτο, αλλά ο Ισπανός δεν κατάφερε να γυρίσει καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Κόλμαν είχαν μαζευτεί στο δικό τους μισό και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η υπεροχή των γηπεδούχων αποδείχθηκε φλύαρη, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται στο 0-0.

Ηρωας ο Γιαννιώτης για τον Ατρόμητο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την πίεσή του και στο 51’ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Πίτσου σταμάτησε στο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα (58’) η ομάδα του Ράσταβατς είχε μια ακόμα ευκαιρία, με τον Γιαννιώτη όμως να αποκρούει το κοντινό σουτ του Ριέρα. Στο 69’ ο Μπενίτο βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, αλλά ο Γιαννιώτης είπε και πάλι «όχι», κρατώντας το μηδέν. Στη συνέχεια ο Ριέρα πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 77’ ο Κρις Κόλμαν έριξε στο ματς τον Άλιμπεκ, για να φρεσκάρει την ομάδα του και να ψάξει το γκολ στις αντεπιθέσεις, αλλά στο 85’ ο επιθετικός του Ατρομήτου αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπενίτο. Οι Αρκάδες πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στην ισοπαλία, με τον Γιαννιώτη να δίνει έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Τασουλής, Ατιένζα, Αντζουλάς, Καρμόνα (65′ Γκαρσία), Σάνταφε (66′ Κανελλόπουλος), Βαλιέντε (90′ Μπαράλες), Σίτο, Kρεσπί (65′ Τιλίκα), Ριέρα (79′ Σόνι), Μπενίτο.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας (46′ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης (89′ Καρτάλης), Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (77′ Άλιμπεκ), Ναμπί (90′ Ντένιτς), Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ