Με πολλές απουσίες στο Φάληρο η ΑΕΚ

Με πολλές απουσίες στο Φάληρο η ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (3/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Βουνό» τα προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (3/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να καλείται να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που επέστρεψε από την εθνική με πρόβλημα στον δικέφαλο, αποκλείστηκε από την «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Ο Έλληνας αμυντικός κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να τεθεί στη διάθεση του κόουτς της ΑΕΚ, αλλά τελικά δε θα καταφέρει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους».

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στην ποδοκνημική και τέθηκε νοκ άουτ, ενώ εκτός είναι και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (τραυματισμός στο μάτι). Το νέο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των «κιτρινόμαυρων» απουσιών είναι του Ντάρκο Γέβτιτς.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Θυμίζουμε, πως η Ένωση βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 πόντους και δίνει μεγάλη μάχη για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αποστολή του ντέρμπι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ