Γκατσίνοβιτς: «Πολύ σημαντική νίκη – Μας χαροποιεί που παίξαμε μπροστά σε τέτοιο κοινό»

Γκατσίνοβιτς: «Πολύ σημαντική νίκη – Μας χαροποιεί που παίξαμε μπροστά σε τέτοιο κοινό»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να χαρακτηρίζει τη νίκη αυτή ως πολύ σημαντική.

Παράλληλα, ο Σέρβος μέσος στάθηκε και στον κόσμο των Πρασίνων που έδωσε δυναμικό παρών στις κερκίδες της Λεωφόρου, βοηθώντας την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε ακόμη και απόψε πόσο καλή ομάδα είναι. Μας δίνει χαρά, μας χαροποιεί ότι παίξαμε απέναντι σε τόσο πολύ μεγάλο κοινό.

Η ομάδα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει ηττηθεί και προχωράμε καλά. Κοιτάμε τον αγώνα με τον ΠΑΣ, είναι πολύ δύσκολη ομάδα αλλά κοιτάμε τους τρεις βαθμούς που θα μας επιτρέψουν να μπορέσουμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να μην τους διευκολύνουμε, να έχουμε πίεση, κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ