Λουτσέσκου: «Μας αξίζει να βρισκόμαστε στους 8 του Conference»

Λουτσέσκου: «Μας αξίζει να βρισκόμαστε στους 8 του Conference»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League και τη μάχη με τη Μαρσέιγ.

Η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για τους «8» του Conference League πλησιάζει, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει σε αφιέρωμα της UEFA.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην πορεία των «ασπρόμαυρων», υπογραμμίζοντας πως πανάξια βρίσκονται στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

«Αφού φτάσαμε να είμαστε εδώ, τότε μας αξίζει να είμαστε εδώ», είπε ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου και πρόσθεσε: «Στην Ευρώπη, είναι φυσικό να αντιμετωπίζουμε ισχυρότερες ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι πώς θα ανταποκριθούμε – αντιδράσουμε εμείς», τόνισε ο κόουτς του δικεφάλου του βορρά.

Το αφιέρωμα της UEFA ασχολείται με την ελληνική… παράδοση που έχουν οι Μασσαλοί, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην αμυντική προσήλωση του ΠΑΟΚ.

«Το ρεκόρ της Μαρσέιγ σε οκτώ αγώνες με ελληνικούς συλλόγους είναι αρκετά ενθαρρυντικό (4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες) και η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι γνωρίζει ότι την περιμένει μια πολύ ‘καυτή’ ατμόσφαιρα στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα, αν δεν καταφέρει να πετύχει μία νίκη αποφασιστικής σημασίας στο πρώτο παιχνίδι στο Βελοντρόμ», αναφέρει η UEFA.

«Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί ξανά στην ικανότητά να αμύνεται σωστά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε ως εδώ παρά το γεγονός ότι σημείωσε μόλις 19 γκολ σε 14 εμφανίσεις από τότε που μπήκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ