Παναθηναϊκός: Eπιστροφή Μακέντα μετά από δύο μήνες

Παναθηναϊκός: Eπιστροφή Μακέντα μετά από δύο μήνες

O Φεντερίκο Μακέντα μετά από δύο απουσίας ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού, που έγινε σε δύο γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της δύσκολης συνέχειας και στην σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Φεντερικό Μακέντα μετά από δύο μήνες απουσίας.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και έδειξε ότι σίγα σίγα επανέρχεται πλήρως.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και μένει να φανεί αν η θλάση που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ελαφριάς ή βαριάς μορφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ