Μαρτίνς για Φορτούνη, Σισέ και ΑΕΚ (vid)

Μαρτίνς για Φορτούνη, Σισέ και ΑΕΚ (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, την επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη και την χρησιμοποίηση του Παπέ Αμπού Σισέ.

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.  Ένα ματς στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο Olympiacos TV.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην επανεμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία. Ο Ιβηρας τεχνικός μίλησε επίσης για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει στη βασική 11άδα των πρωταθλητών τον Παπέ Αμπού Σισέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για την επιλογή να ξεκινήσει βασικό τον Σισέ: «Έκανε προπόνηση Παρασκευή και Σάββατο. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Το έχουμε κάνει πολλές φορές. Ο Σισέ είναι ένας παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε».

Τις χαμένες ευκαιρίες και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Πραγματικά είναι κρίμα. Ήταν το άσχημο σημείο της απόδοσής μας. Οι χαμένες ευκαιρίες. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε για ακόμα μία φορά. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Μπήκε πραγματικά καλά ο Κώστας. Μπήκε δυναμικά. Ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν για να μας βοηθήσει»

Για το αν περιμένει περισσότερα από τη μεσαία γραμμή: «Δεν παίξαμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Παίξαμε με την ΑΕΚ που είναι πολύ ποιοτική στο κέντρο. Νομίζω πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Το μελανό μας σημείο δεν ήταν στο κέντρο. Δεν ήταν το κέντρο μας αλλά στις χαμένες ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ