Η γενική απεργία «απειλεί» το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

Η γενική απεργία «απειλεί» το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

Στον «αέρα» το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία λόγω της γενικής απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη (6/4), την ώρα που η ΠΑΕ εξασφάλισε ακόμη 229 εισιτήρια.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (4/4), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε επιπλέον 229 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (7/4, 22:00) στο «Βελοντρόμ. Τα 3.000 «μαγικά» χαρτάκια που είχαν δοθεί αρχικά από τους Γάλλους, έγιναν ανάρπαστα, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να έχουν μερικά ακόμα στη διάθεσή τους.

Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ αναμένεται να αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Μασσαλία και είναι πιθανό να αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς εκείνη τη μέρα είναι προγραμματισμένη πανελλαδική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Σε περίπτωση που συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας (αύριο αναμένεται η οριστική απόφαση), τότε δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να ακυρωθούν ή να μεταφερθούν σε άλλη μέρα όλες οι πτήσεις. Με λίγα λόγια μπάχαλο.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας έχει προσφύγει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 6/4, στο σκέλος των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Η απόφαση αναμένεται την Τρίτη (5/4) και μόνο τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις προγραμματισμένες για την Τετάρτη (6/4) πτήσεις από τα ελληνικά αεροδρόμια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ