Άρης: «Ετοιμοπόλεμος» ο Μάνος

Άρης: «Ετοιμοπόλεμος» ο Μάνος

Ο Έλληνας επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μπούργος για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Δημήτρη Μάνο. Ο Έλληνας επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για την κυριακάτικη (13/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με τον Δημήτρη Μάνο να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε αμυντική τακτική και τελειώματα φάσεων.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (4η Αγωνιστική) με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (10/04, 19:30).

* Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του ΑΡΗ, οι Μιχάλης Παναγίδης και Χρήστος Χατζηιωάννου, κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 για προπονήσεις κατά το διάστημα 12-14/04 στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ