Μαλεζάνι: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με αγάπησαν»

Μαλεζάνι: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με αγάπησαν»

Ο Ιταλός προπονητής, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, θυμήθηκε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του θυμήθηκε ο Ιταλός προπονητής, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere della sera», μιλώντας για τις καλύτερες στιγμές του και ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που σκέφτεται πλέον είναι να φτιάχνει κρασί.

«Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού με αγάπησαν. Τις σπάνιες φορές που επέστρεψα στην Ελλάδα πάντα με υποδέχονταν πολύ καλά. Αυτό το ξέσπασμα, τότε στη συνέντευξη Τύπου, αν είχε μεταφραστεί σωστά, ήταν πολύ διαφορετικό από το πώς το άφησαν να περάσει. Απλώς υπερασπίστηκα την ιδιοκτησία και τον πρόεδρό μου. Τότε αν χρησιμοποιήθηκε για να γελάσει ο κόσμος δεν ξέρω τι να πω. Τα ξεσπάσματα ήταν πάντα από καρδιάς, μερικές φορές υπερβολικά.

Τώρα τα κάνουν όλοι και κανείς δεν λέει τίποτα πια. Πάντα έζησα το παιχνίδι ενστικτωδώς και δεν το μετανιώνω» είπε ο 67χρονος Αλμπέρτο Μαλεζάνι, που βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2005-06 και παραμένει για εκείνον ο σύλλογος, όπου έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην καριέρα του.

«Δεν μου λείπει καθόλου ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία εμπειρία στη Σασουόλο. Παρακολουθώ και μου αρέσει να παρακολουθώ τις τεχνικές πτυχές και να εμβαθύνω την τακτική. Έχω δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Serie B ή C, ακόμη και από το εξωτερικό. Κανένα από αυτά τα έργα δεν με τράβηξε και προτίμησα να επικεντρωθώ στο άλλο πάθος μου. Δεν επιστρέφω στην προπονητική, απλώς σκέφτομαι να φτιάξω κρασί» πρόσθεσε.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με την Πάρμα (1999, 3-0 τη Μαρσέιγ) αντιπροσωπεύει για εμένα το μεγαλύτερο συναίσθημα, η διαδρομή και η άνοδος με την Κιέβο από την Serie C, είναι ικανοποίηση ζωής» κατέληξε ο Μαλεζάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ