ΑΕΚ: Μυθική πρόταση σε Ρούντι Γκαρσία!

ΑΕΚ: Μυθική πρόταση σε Ρούντι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να ξεπεράσει τα στάνταρ της, προκειμένου να κάνει δικός της τον Ρούντι Γκαρσία.

Ο Ρούντι Γκαρσία είναι ο νο1 στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, με τον Γάλλο τεχνικό να έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τον άνθρωπο που θα μπει στην «Opap Arena – Αγιά Σοφιά» και θα αλλάξει σελίδα στην Ένωση.

Έπειτα από κάποιες αρχικές επαφές που έγιναν στην Αθήνα με κάποιους από τους εκπροσώπους του, οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να δείξουν πιο έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, κάνοντας μια πρόταση πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στον έμπειρο τεχνικό. Σε περίπτωση που έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ θα πρόκειται για υψηλότερο προπονητικό συμβόλαιο στη χώρα.

Πλέον, το οικονομικό κομμάτι δεν αποτελεί εμπόδιο για την Ένωση, καθώς το κασέ του Γκαρσία κυμαίνεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ και η διαφορά είναι πολύ μικρή. Αλλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί κάλλιστα να σταθεί εμπόδιο.

Ο Γάλλος κόουτς με το βιογραφικό που έχει μπορεί να βρει προτάσεις από ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ίσως αυτό περιμένει. Όπως και να ‘χει, από την πλευρά της η ΑΕΚ είναι έτοιμη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της όσον αφορά την εν λόγω υπόθεση. Αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί σε άλλες παρόμοιες λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ