Πρόταση της ΑΕΚ σε χαφ από την Αργεντινή (pic, vid)

Πρόταση της ΑΕΚ σε χαφ από την Αργεντινή (pic, vid)

Επίσημη πρόταση για τον Μπεναβίδες της Ιντεπεντιέντε φέρεται να έχει καταθέσει η ΑΕΚ σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής.

Στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο 24χρονος μέσος της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες.

Μάλιστα, τα Μέσα της Αργεντινής αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει δείξει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή με επίσημη πρόταση! Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη χώρα, η Ένωση έχει πάρα πολύ ψηλά στη λίστα της τον Ουρουγουανό μέσο της Ιντεπεντιέντε και έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Πιο συγεκριμένα, η ΑΕΚ φέρεται να έχει κάνει πρόταση μια οικονομικά καλή πρόταση για δύο χρόνια στον Μπεναβίδες, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρλος Μπεναβίδες αποκτήθηκε από την Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2018, για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Το συμβόλαιο του Κάρλος Μπεναβίδες με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου, οπότε ο Ουρουγουανός είναι τώρα σε θέση να διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο και να υπογράψει προσύμφωνο. Η Ιντεπεντιέντε αγόρασε το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη από την Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ της Ουρουγουάης για 2,5 εκατ. δολάρια το 2018. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ έχει έτοιμη πρόταση να πάρει τον Μπεναβίδες.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Ουρουγουανού για να του παρουσιάσει επίσημη πρόταση: συμβόλαιο μέχρι το 2026 και καλές αποδοχές. Αυτό περιπλέκει τις πιθανότητες της Ιντεπεντιέντε να πείσει τον παίκτη να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το σύλλογο», αναφέρει το δημοσίευμα…

Τη φετινή σεζόν ο Ουρουγουανός μέσος έχει καταγράψει δέκα συμμετοχές με την Ιντεπεντιέντε, μετρώντας και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ