Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπεναβίδες

Αυτή είναι η πρόταση της ΑΕΚ στον Μπεναβίδες

Αργεντίνος δημοσιογράφος αποκαλύπτει με ανάρτησή του την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον Κάρλος Μπεναβίδες.

H AEK φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό χαφ της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Μπεναβίδες, με την Ένωση να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον παίκτη για συμβόλαιο συνεργασίας σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής που φέρονται να έβγαλαν και την είδηση.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε την πρόταση που έχει κάνει η Ένωση για να πείσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον παίκτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο αν και οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες. Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό, οι απολαβές του παίκτη αναμένονται να είναι 1.250.000 για τα τρία αυτά χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο δημοσιογράφο, η Ιντεπεντιέντε, όπου και ανήκει ο παίκτη φαίνεται έχει έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του Μπεναβίδες για να του προσφέρει νέο συμβόλαιο (το τωρινό λήγει το καλοκαίρι), κρατώντας τον έτσι στην Αργεντινή για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ