Άρης: Τα διλήμματα του Μπούργος

Άρης: Τα διλήμματα του Μπούργος

Ο Άργεντινός τεχνικός φαίνεται οτι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για κάποιες θέσεις της ενδεκάδας του αυριανού (10/4) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να κάνει σήμερα τις τελικές του δοκιμές, σε ότι αφορά την ενδεκάδα της αναμέτρησης (10/4) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποφασίσει την αλλαγή συστήματος από 5-3-2 σε 4-2-3-1, όμως, έχει αρκετά ανοικτά μέτωπα σε οτι αφορά συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα.

Σε οτι αφορά την τριάδα πίσω από τον Καμαρά, ο Μανσίνι είναι ο μοναδικός που έχει δεδομένη την παρουσία του στην ενδεκάδα και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Οι Ιτούρμπε, Γκαρσία και Εντιαγέ διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις, ενώ ο τελευταίος δοκιμάστηκε και στα αμυντικά χαφ. Εκεί, όπου εκτός από τους Σάσα και Ματίγια, υποψηφιότητα για μια θέση θέτει και ο Ντουκουρέ.

Τέλος, αν και ο Σούντγκρεν έχει μεγάλο προβάδισμα για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της έκπληξης με τον Εμπακατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ